Een van de meest belangrijke zaken van het jaar, het regelen en kiezen van een zorgverzekering, maar wat zijn de dingen die geregeld moeten worden?

Sharing is caring!

Als u op zoek bent naar een goedkoper en volledig aanpasbaar ziektekostenverzekeringsplan, dan is een zelfverzekerd ziektekostenplan misschien net wat u nodig hebt. Lees verder om meer te weten te komen over wat dit type plan is, en waar u de beste tarieven voor een zorgverzekering kunt vinden.

Wat is een zorgverzekering zelf financieren?

Met een zelfverzekerd of zelfgefinancierd plan biedt een werkgever zijn werknemers gezondheidszorg aan. De werkgever betaalt rechtstreeks de schadeclaims in plaats van de premies te betalen aan een verzekeringsmaatschappij.

Voordelen van een zorgverzekering afsluiten in Amerika

Ongeveer 55 miljoen werknemers in de VS en hun gezinsleden krijgen gezondheidszorg via een zelfverzekeringsplan. 60% van de bedrijven met 500 of meer werknemers hebben een dergelijk plan, dat veel voordelen biedt aan werkgevers:

* Het kan maar liefst 25% minder kosten dan conventionele ziektekostenverzekeringen
* Het biedt vaak belastingvoordelen, waaronder het niet betalen van een belasting op de maandelijkse verzekeringspremies.
* Het kan worden aangepast met alleen de dekking die u wilt
* Werkgevers behouden de controle over de reserves van het plan, waardoor het bedrijf het geld kan investeren

Een gevaar van een zelf gefinancierd plan is dat catastrofale claims het bedrijf financieel kunnen verwoesten. Om het risico te helpen beheren, kopen bedrijven vaak een stop-loss verzekering om catastrofale claims te dekken. De stop-loss dekking begint de kosten van de claim te dekken tegen een vooraf bepaald bedrag dat door het bedrijf is vastgesteld.

Het vinden van een zelf gefinancierd gezondheidsplan met een zorgverzekering

Werkgevers werken doorgaans samen met verzekeringsmaatschappijen om een zelfgefinancierd gezondheidsplan te ontwerpen en uit te voeren. Om verzekeringsmaatschappijen te vinden die deze verzekeringen kiezen, kunt u naar een verzekeringsvergelijkingswebsite gaan. Op deze website voert u informatie in over uw verzekeringsbehoeften.